× Aktualno Društva Podjetja Foto galerija Kontakti
☰Menu

Čistilna akcija 2017

V soboto, 1. aprila 2017 je v večini krajev na območju Ljubljanskega barja potekala čistilna akcija

Objavljeno: 3.5.2017 18:16:55 | Tiskaj | Pošlji
V soboto, 1. aprila 2017 je v večini krajev na območju Ljubljanskega barja potekala čistilna akcija. Na pobudo Občine Vrhnika in Komunalnega podjetja Vrhnika jo je v Podlipi in Smrečju organizirala Krajevna skupnost Podlipa – Smrečje.



Zbrali smo se ob 9. uri zjutraj na zdaj že standardnih lokacijah. Vreme nam je bilo resnično naklonjeno in temu primerno je bila odlična tudi udeležba, saj se je čistilne akcije udeležilo več kot 40 krajanov. Še posebej ponosni smo na letošnjo »zasedbo« osnovnošolskih otrok, kar priča o tem, da se pomena čistega okolja zavedajo že naši najmlajši. Verjamemo in upamo, da se za čistočo naše vasi tako tudi v prihodnje ni bati. Zbrali smo kar lep kup odpadkov in upamo, da bo le-ta iz leta v leto manjši. Koordinator čistilne akcije je bil Tadej Končan, ki je poskrbel, da je vse potekalo brez zapletov. Na koncu so se vsi sodelujoči okrepčali z zasluženo malico v Gostilni Jurca v Podlipi ter v Gostilni Kasarna v Smrečju.

Vsem udeležencem čistilne akcije se najlepše zahvaljujemo za sodelovanje. S številčno udeležbo ste pokazali, da vam je mar za urejenost in čistočo naše krajevne skupnosti.

Barbara Kuzmič
Povezani dokumenti
Domov
Pokrajina v sliki
Društva
Podjetja
1 Klik d.o.o. © 2012 Vse pravice pridržane!