× Aktualno Društva Podjetja Foto galerija Kontakti
☰Menu

Tedenske delavnice v času zimskih počitnic

Krajevna skupnost Podlipa-Smrečje je v sodelovanju z Zavodom Area GEA organizirala tedenske delavnice v času zimskih šolskih počitnic.

Objavljeno: 14.3.2013 22:03:55 | Tiskaj | Pošlji


Krajevna skupnost Podlipa-Smrečje je v sodelovanju z Zavodom Area GEA organizirala tedenske delavnice v času zimskih šolskih počitnic. Srečevali smo se v prostorih stare šole v Podlipi. Ob burnem očesu in veščih rokah mentorjev – Ursule in Nala,  smo se lotili izdelovanja predmetov iz kaširanega papirja. Pod spretnimi rokami naših otrok in nekaterih odraslih so tako nastali čudoviti izdelki, predvsem ribe, pa tudi žabe in druge živali. Ker bi bilo škoda, da bi vsi ti lepi izdelki ostali na vpogled samo udeležencem, smo se ob predhodni privolitvi otrok odločili, da jih bomo v spomladanskem času razstavili in tudi krajanom pokazali kaj vse lahko nastane z malo dobre volje, starega časopisnega papirja, lepila in barve.

Lepo se zahvaljujemo Janezu Jurci, ki nam je kidal pot do šole in poskrbel, da nam je bilo prijetno toplo. Hvala tudi Ursuli Osojnik in Nalu Mahne iz Zavoda Area GEA za njun čas in trud.




KS PODLIPA-SMREČJE
Katarina Železnik Logar

Povezani dokumenti
Galerija slik
Domov
Pokrajina v sliki
Društva
Podjetja
1 Klik d.o.o. © 2012 Vse pravice pridržane!