× Aktualno Društva Podjetja Foto galerija Kontakti
☰Menu

Tek Podlipa 2023

Poletje je bilo za ŠD Lipa zelo aktivno. Prevzeli smo organizacijo veselice, ki je bila načrtovana za 5.8., vendar smo jo morali zaradi res slabega vremena v zadnjem trenutku odpovedati.

Objavljeno: 19.9.2023 7:48:35 | Tiskaj | Pošlji
Poletje je bilo za ŠD Lipa zelo aktivno. Prevzeli smo organizacijo veselice, ki je bila načrtovana za 5.8., vendar smo jo morali zaradi res slabega vremena v zadnjem trenutku odpovedati. Kljub temu smo se 14 dni kasneje spet zbrali in pripravili srečelov za domačine, izkupiček 2.000,00 EUR pa namenili prizadetim v poplavi.

Konec avgusta je potekal turnir vasi v malem nogometu. Udeležilo se jih je 8 ekip, največji pokal pa je dvignila ekipa iz Vrhnike. Dogodek je bil lepo obiskan in brez dvoma se prihodnje leto spet vidimo.

3. septembra pa smo organizirali Tek Podlipa 2023. ŠD Lipa in Gostilna Jurca sta poskrbela za urejeno traso, gasilci za red in varnost, navijači pa za dobro vzdušje. Vreme je bilo za tek res izvrstno in kot obilčajno se ga je udeležilo največ otrok. Skupno je tekmovalo 89 tekačev. Vsi rezultati pa so objavljeni na FB strani ŠD Lipa. Omenimo pa najboljše 3: najhitrejši na kratki progi je bil Jan Švab , srednja proga: Anže Gaberšek, na članski progi pa je bil najhitrejši Andrej Malavašič. Vsi tekmovalci so prejeli medaljo, spominsko majico ter malico.

Od 1.5. do 31.8. pa je potekalo tudi zbiranje vzponov na Rupe. Na teku smo zato izkoristili priložnost in podelili še priznanja tisim, ki so zbrali 30, 60 ali vsaj 100 vzponov. Priznanje je prejeli 35 sodelujočih, največ vzponov pa je ponovno zbral Janez Trček – 122. Manjkal je torej le 1 dan, ko pa je res cel dan deževalo.

Kaj nas letos še čaka: morda še en pohod in pa organizacija vstopa v veseli december s prižigom lučk, ki bo v začetku decembra. Več pa izveste na naši FB strani Športno društvo LIPA.

BT, ŠD LIPA

Galerija slik
Domov
Pokrajina v sliki
Društva
Podjetja
1 Klik d.o.o. © 2012 Vse pravice pridržane!